Velkomstdrink:
Forret:
•
Valgfri fra Menukort
Hertil serveres husets Hvidvin
Hovedret:
•
Valgfri fra Menukort
Hertil serveres husets Rødvin
Dessert:
•
Valgfri fra Menukort
Hertil serveres et glas Portvin
•
Kaffe/ The
Natmad:
•
Valgfi fra Menukort
Fri Bar:
•
bestående af Øl - Sodavand - Hvidvin og Rødvin
- (7 timer fra ankomst) -
Pris pr. couvert Kr. 600,-
Børn under 12 år Kr 300275,-
Forretter:
1.
Rejecocktail med Flute
2.
Parmaskinke med Melon, Stuvet Spinat og Flute
3.
Ristet Laks med Stuvet Spinat og flute
4.
Røget Laks med Stuvet Spinat og Flute
5.
Kanapeer med Rejer, Laks og Parmaskinke
6.
Kold Stjerneskud med Dressing og Flute
7.
Laksefarseret Rødtunge med Purløgscreme og Flute
8.
Kold Laks i tre variationer med flute
9.
Husets Fiskefad med Dampet Hoki, Asparges,
- Rejer dressing og Flute.
10.
Tarteletter med Høns i Asparges
11.
Suppe efter eget valg
12. Røget Andebryst med Mangocreme og Flute
Selskab til fast Pris
Forslag til deres Menu sammensætning
Hovedretter:
1.
Sprængt Svinekam med Aspargessauce og kogte grøntsager
2.
Okse Mørbrad med PommRissolé og Grøntsager
3.
Oksecoulotte med Grøntsager
4.
Kalvesteg med Tyttebær og Kogte grøntsager
5.
Kalvesteg som Vildt med Salat Waldorf og ½ Æble
6.
Stegt Andebryst m/ Rødkål ½ Æble og Svesker
7.
Helstegt Oksefilet m/ Grøntsager, PommRissolé og Flødesauce
8.
Svinekam med rødkål, Svesker, ½ Æble kartofler og Sauce
9.
Gammeldaws Oksesteg med Sønderjysk Hvidkål,
Perleløg og Bønner
10.
Perlehønebryst smurt med Pesto, Grøntsager
og Bagt Kartoffelmos
11.
Kalvecoulotte m/Ovnstegte Druer og Valnødder
12.
Dyrekølle m/Grøntsager eller Salat Waldorf
13. Kyllingebryst fyldt med Abrikos og Mandler
Ved Oksefilet samt Oksemørbrad tillægges kr. 45.- per person
Dessert:
1.
¼ Ananas med Is og Frugt
2.
Frugt Trifli
3.
Nøddekaramelkurv med Is og Frugt
4.
Islagkage
5.
Kold Appelsinsuppe
6.
Brændte Figner med Pernodis
7.
Fløderand eller Fromage
8.
Gateau Marcel (chokoladekage) med syltede Kumquartz og Is
9.
Desserttallerken med Kage Is og Frugt
10.
Pære Belle Helene
11.
Pandekager med Is og Frugt
Natmad:
1.
Biksemad med Rødbede – Sauce Bernaise eller Spejlæg
2.
Suppe efter ønske med Flute
3.
Croissant med tre slags Fyld
4.
Hot Dog
5.
Pølsebord
6.
Boller med Pålæg og Ost
7.
Frikadeller med Kold ELLER Varm Kartoffelsalat
8.
Æggekage med Bacon, Rødbede og Rugbrød
9.
Tarteletter med Høns i Asparges
10.
Skinke med Stuvet Asparges
Forslag til ta`selv Bord
Ta´ Selv Bord 1:
•
Dampet Laks med Mayonnaise
•
Sej med Rejer og Spinat indbagt i Butterdej
•
Tærte
•
Bayonneskinke
•
Røget Krondyr med Melon
•
Parmaskinke med Avokadocreme
•
Flødestuvede Kartofler
•
Blandet Salat
•
Kage - Is - Frugt
Pris pr. couvert Kr. 300,-
Ta´ Selv Bord 2:
•
Parmaskinke med Avokadocreme
•
Tarteletter med høns i asparges
•
Forrelfilet med Røræg
•
Laks indbagt i Butterdej
•
Culotte
•
Marineret Kyllingefilet
•
Røget Dyrekølle med Melon
•
Carpaccio med Tomatconcasse
•
Pomm´Rissolé (Krydret ovnstegte Kartofler
•
Salatbar
•
Sauce
•
Oste og Ostekage med Flute og Druer
Pris pr. couvert Kr. 325,-
©
2015 Ulkebøl Forsamlingshus - Webdesign af Maik Braukmann
Menu Kort