Natmad:

1. Biksemad med Rødbede – Sauce Bernaise  eller  Spejlæg 2. Suppe efter ønske med Flute 3. Croissant med tre slags Fyld 4. Hot Dog 5. Pølsebord 6. Boller med Pålæg og Ost 7. Frikadeller med kold  Kartoffelsalat 8. Æggekage med Bacon, Rødbede og Rugbrød 9. Tarteletter med Høns i Asparges 10. Skinke med Stuvet Asparges 11.    Pizza

Velkomstdrink:

Forret:

Valgfri fra Menukort Hertil serveres husets Hvidvin

Hovedret:

Valgfri fra Menukort Hertil serveres husets Rødvin

Dessert:

Valgfri fra Menukort Hertil serveres et glas portvin Kaffe/ The

Natmad:

Valgfi fra Menukort

Fri Bar:

 bestående af Øl - Sodavand - Hvidvin og Rødvin - (7 timer fra ankomst) - Pris pr. couvert     kr. 525,- Børn under 12 år  kr. 256,-

Forretter:

1. Rejecocktail med Flute 2. Parmaskinke med Melon, Stuvet Spinat og Flute 3. Ristet Laks med Stuvet Spinat og flute 4. Røget Laks med Stuvet Spinat og Flute 5. Kanapeer med Rejer, Laks og Parmaskinke 6. Kold Stjerneskud med Dressing og Flute 7. Laksefarseret Rødtunge med Purløgscreme og Flute 8. Kold Laks i tre variationer med Flute 9. Husets Fiskefad  med Dampet Hoki, Asparges, - Rejer dressing og Flute. 10.  Tarteletter med Høns i Asparges 11. Suppe efter eget valg 12.     Røget Andebryst med Mangocreme og Flyte
UlkebølForsamlingshus
© 

Menu kort

Selskab til fast Pris

Forslag til deres Menu sammensætning

Hovedretter:

1. Sprængt Svinekam med Aspargessauce og kogte grøntsager eller Salat 2. Okse Mørbrad med PommRissolé og Grøntsager 3. Oksecoulotte med Grøntsager 4. Kalvesteg med Tyttebær og Kogte grøntsager 5. Kalvesteg som Vildt med  Salat Waldorf og ½ Æble 6. Stegt Andebryst m/ Rødkål  ½ Æble og Svesker 7. Helstegt Oksefilet m/ Grøntsager, PommRissolé og Flødesauce 8. Svinekam med rødkål, Svesker, ½ Æble kartofler og Sauce 9. Gammeldaws Oksesteg med Sønderjysk Hvidkål, Perleløg og Bønner 10. Perlehønebryst smurt med Pesto, Grøntsager og Bagt Kartoffelmos 11. Kalvecoulotte m/Ovnstegte Druer og Valnødder 12. Dyrekølle m/Grøntsager  eller  Salat Waldorf 13.     Kyllingebryst fyldt med Abrikos og Mandler

Dessert:

1. ¼  Ananas med Is og Frugt 2. Frugt Trifli 3. Nøddekaramelkurv med Is og Frugt 4. Islagkage 5. Kold Appelsinsuppe 6. Brændte Figner med Pernodis 7. Fløderand  eller  Fromage 8. Gateau Marcel (chokoladekage) med syltede Kumquartz og Is 9. Desserttallerken med Kage Is og Frugt 10. Pære Belle Helene 11. Pandekager med Is og Frugt

Forslag til ta`selv Bord

Ta´ Selv Bord  1:

Dampet Laks med Mayonnaise Sej med Rejer og Spinat indbagt i Butterdej Tærte Bayonneskinke Røget Krondyr med Melon Parmaskinke med Avokadocreme Flødestuvede Kartofler Blandet Salat Kage - Is - Frugt Pris pr. couvert  Kr. 265,-

Ta´ Selv Bord   2:

Parmaskinke med Avokadocreme Tarteletter med Høns i Asparges Forrelfilet med Røræg Laks indbagt i Butterdej Culotte Marineret Kyllingefilet Røget Dyrekølle med Melon Carpaccio med Tomatconcasse Pomm´Rissolé ( krydret ovnstegte Kartofler ) Salatbar Sauce Oste og Ostekage med Flute og Druer Pris pr. couvert  Kr. 285,-
UlkebølForsamlingshus

Velkomstdrink:

Forret:

Valgfri fra Menukort Hertil serveres husets Hvidvin

Hovedret:

Valgfri fra Menukort Hertil serveres husets Rødvin

Dessert:

Valgfri fra Menukort Hertil serveres et glas Portvin Kaffe/ The

Natmad:

Valgfi fra Menukort

Fri Bar:

 bestående af Øl - Sodavand - Hvidvin og Rødvin - (7 timer fra ankomst) - Pris pr. couvert   Kr. 526,- Børn under 12 år Kr 256,-

- (børn under 12år = ½ pris) -

Forretter:

1. Rejecocktail med Flute 2. Parmaskinke med Melon, Stuvet Spinat og Flute 3. Ristet Laks med Stuvet Spinat og flute 4. Røget Laks med Stuvet Spinat og Flute 5. Kanapeer med Rejer, Laks og Parmaskinke 6. Kold Stjerneskud med Dressing og Flute 7. Laksefarseret Rødtunge med Purløgscreme og Flute 8. Kold Laks i tre variationer med flute 9. Husets Fiskefad  med Dampet Hoki, Asparges, - Rejer dressing og Flute. 10.  Tarteletter med Høns i Asparges 11. Suppe efter eget valg 12.    Røget Andebryst med Mangocreme og Flute

Selskab til fast Pris

Forslag til deres Menu sammensætning

Hovedretter:

1. Sprængt Svinekam med Aspargessauce og kogte grøntsager 2. Okse Mørbrad med PommRissolé og Grøntsager 3. Oksecoulotte med Grøntsager 4. Kalvesteg med Tyttebær og Kogte grøntsager 5. Kalvesteg som Vildt med  Salat Waldorf og ½ Æble 6. Stegt Andebryst m/ Rødkål  ½ Æble og Svesker 7. Helstegt Oksefilet m/ Grøntsager, PommRissolé og Flødesauce 8. Svinekam med rødkål, Svesker, ½ Æble kartofler og Sauce 9. Gammeldaws Oksesteg med Sønderjysk Hvidkål, Perleløg og Bønner 10. Perlehønebryst smurt med Pesto, Grøntsager og Bagt Kartoffelmos 11. Kalvecoulotte m/Ovnstegte Druer og Valnødder 12. Dyrekølle m/Grøntsager  eller Salat Waldorf 13.    Kyllingebryst fyldt med Abrikos og Mandler

Dessert:

1. ¼  Ananas med Is og Frugt 2. Frugt Trifli 3. Nøddekaramelkurv med Is og Frugt 4. Islagkage 5. Kold Appelsinsuppe 6. Brændte Figner med Pernodis 7. Fløderand eller Fromage 8. Gateau Marcel (chokoladekage) med syltede Kumquartz og Is 9. Desserttallerken med Kage Is og Frugt 10. Pære Belle Helene 11. Pandekager med Is og Frugt

Natmad:

1. Biksemad med Rødbede – Sauce Bernaise  eller Spejlæg 2. Suppe efter ønske med Flute 3. Croissant med tre slags Fyld 4. Hot Dog 5. Pølsebord 6. Boller med Pålæg og Ost 7. Frikadeller med Kold  ELLER  Varm Kartoffelsalat 8. Æggekage med Bacon, Rødbede og Rugbrød 9. Tarteletter med Høns i Asparges 10. Skinke med Stuvet Asparges

Forslag til ta`selv Bord

Ta´ Selv Bord  1:

Dampet Laks med Mayonnaise Sej med Rejer og Spinat indbagt i Butterdej Tærte Bayonneskinke Røget Krondyr med Melon Parmaskinke med Avokadocreme Flødestuvede Kartofler Blandet Salat Kage - Is - Frugt Pris pr. couvert  Kr. 265,-

Ta´ Selv Bord   2:

Parmaskinke med Avokadocreme Tarteletter med høns i asparges Forrelfilet med Røræg Laks indbagt i Butterdej Culotte Marineret Kyllingefilet Røget Dyrekølle med Melon Carpaccio med Tomatconcasse Pomm´Rissolé (Krydret ovnstegte Kartofler Salatbar Sauce Oste og Ostekage med Flute og Druer Pris pr. couvert  Kr. 285,-
© 2015 Ulkebøl Forsamlingshus - Webdesign af Maik Braukmann

Menu Kort